Kroophold

Kroophold

Danmark har rigtig mange hyggelige kroer og uanset hvor du befinder dig i landet, så er der gode muligheder for at finde billige kroophold, hvor du kan komme på en nostalgisk tur væk til det gamle Danmark. Et sted uden stress og jag og hvor afslapning er det eneste, du skal tænke på.

Der er stadig en del kroer i Danmark, som tilbyder weekendophold og overnatningsmuligheder. De fleste af de danske kroer ligger i de mindre byer og her har man virkelig muligheden for at få en snært af idyllisk landsbystemning med alt hvad det indebærer. Her er der nemlig masser af frisk luft, flot natur og fantastiske muligheder for at få slappet af.

Kroophold kan sagtens måle sig med wellness ophold

Et kroophold kan sagtens måle sig med andre typer af weekend ophold og wellness ophold og du kan sagtens finde gode tilbud eksempelvis på kroophold i Jylland eller kroophold på Sjælland. Der er generelt en ret høj standard, når det gælder overnatningsmuligheder og spisning på de mindre kroer, og prismæssigt ligger de fleste i et fornuftigt leje, hvor alle kan være med, så der er ingen undskyldning for at tage på et kroophold, hvis du ikke allerede har prøvet det.

Om du helst vil bruge kroerne som overnatningsmulighed, hvis man er på farten, eller om du vil bruge dem decideret til et kroophold, hvor de er målet i sig selv, er jo helt op til dig og begge dele er en mulighed. Hovedparten af de tilbageværende danske kroer, som tilbyder kroophold ligger i Jylland og her er der med andre ord gode muligheder for at finde hyggelige overnatningsmuligheder, hvor du finder langt mere atmosfære og afslapning, end du finder på de fleste moderne hoteller. Og netop denne hygge, afslapning, stemning og atmosfære er noget af det, der virkelig tiltaler danskerne, når de skal finde overnatningsmuligheder.

Hvis du gerne vil finde gode, alternative overnatningsmuligheder til de mange hoteller, der er i Danmark, så prøv med et kroophold – du får meget for pengene og standarden er høj.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Kroophold, 9.5 out of 10 based on 2 ratings