Miniferie Danmark

Miniferie Danmark

Danmark har rigtig meget at byde på og nogle gange glemmer vi, hvor mange gode oplevelser der egentlig er i vores lille land. De fleste fokuserer først og fremmest på at komme afsted til udlandet, når først de har ferie. Men hvad med at tage på en miniferie Danmark?

Der er ingen der siger, at man nødvendigvis skal bruge flere uger på at holde ferie i Danmark. Da Danmark jo ikke er ret stor, kan man sagtens køre fra den ene ende af landet til den anden på ca. 4 timer og dermed er der ikke mange afkroge i landet, som man ikke kan nå i løbet af ganske kort tid. Det gør, at man ikke nødvendigvis skal være væk i lang tid, før man føler at det er transporttiden værd. Nogle gange er det nok med et par dage og dermed er der grundlag for at tage på en decideret miniferie i Danmark eksempelvis med et wellness ophold i Jylland eller et wellness ophold på Fyn.

Mange typer af miniferie i Danmark

Der findes masser af steder, der tilbyder miniferier. Du kan vælge mellem slotsophold, wellness ophold, weekendophold, kroferier og meget andet og langt de fleste steder, kan du få ganske fornuftige tilbud på miniferie. Specielt, hvis du ikke på forhånd har besluttet dig for, hvor ferien skal gå hen. Jo mere fleksibel du er, når du vil bestille miniferie i Danmark, jo lettere er det at finde nogle rigtig gode tilbud, der gør at det ikke koster ret meget at tage afsted et par dage eller måske endda på en forlænget weekend.

Der findes både gode steder i Jylland, på Fyn og på Sjælland, så uanset hvor du befinder dig i landet og uanset hvor langt du har lyst til at køre, så skulle der være gode muligheder for at finde et sted, hvor du kan komme på en miniferie i Danmark ved at bestille eksempelvis et wellness ophold på et af de mange gode steder.

En miniferie Danmark kan varmt anbefales, hvis du kun har et par dage til rådighed, men stadig trænger til at komme lidt væk fra det hele.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Miniferie Danmark, 6.3 out of 10 based on 3 ratings