Slotsophold – Afslapning i smukke omgivelser

Slotsophold – Afslapning i smukke omgivelser

I Danmark findes der masser af muligheder for at arrangere romantiske weekendophold, for den du holder af. En mulighed, som er helt oplagt, men som stadig er en smule overset, er at se nærmere på et slotsophold som et godt og storslået alternativ til et almindeligt wellness ophold – Specielt hvis du gerne vil kombinere det romantiske med en storslået oplevelse, som i sikkert begge vil sætte stor pris på.

I Danmark har vi nemlig masser af slotte og gamle herregårde og flere af disse slotte bliver netop brugt til at tilbyde romantiske slotsophold til par, som trænger til at slappe af i hinandens selskab og lade sig forkæle. Her kan du opleve en snert af det luksuriøse liv samtidigt med, at du kan få ladet batterierne og til fulde. Og det bedste af det hele er, at det faktisk ikke koster meget mere, end hvad et wellness ophold eller et weekendophold i almindelighed koster. Dermed får du meget for pengene og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Der findes både slotte i Jylland, på Fyn og på Sjælland, som tilbyder slotsophold og hvis du gerne vil arrangere et romantisk weekendophold eller et wellness ophold, som er lidt ud over det sædvanlige, så går du bestemt ikke galt i byen med et slotsophold. Det vil helt sikkert blive en rigtig god oplevelse, som I kan tænke tilbage på igen og igen.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 8.1/10 (7 votes cast)
Slotsophold - Afslapning i smukke omgivelser, 8.1 out of 10 based on 7 ratings