Weekendophold Skagen

Weekendophold Skagen

Skagen er om noget kendt for sin skønne natur, det smukke lys og stedet, hvor Kattegat og Skagerak mødes i stille bølgeskvulp. Desuden er Skagen kendt som et af de mest attraktive turistmål i Danmark, hvor mange danskere – rig som fattig, ung som gammel, lægger vejen forbi i løbet af sommeren. Dette er også årsagen til, at der er flere gode bud på weekendophold i Skagen.

Den helt rigtig afslappede fornemmelse får du hurtigt efter et par dage i Skagen. Her går du straks i afslapnings-mode og kan gå en tur på havnen, på stranden eller blot rundt i gågaden og nyde livet. Her er der ingen stress og jag.

Skagen byder på flere forskellige muligheder for overnatning og er du på udkig efter et weekendophold i Skagen, så er der noget at vælge i mellem for enhver pengepung. Vil du give dig selv en rigtig god oplevelse, så er det dog helt klart Ruths Hotel, der skiller sig ud som en oplevelse. Her får du lov at opleve, hvad ægte wellness går ud på.

Steder der tilbyder Weekendophold i Skagen

Ruths Hotel

Adresse: Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen
Tlf. 98 44 11 24
Mail: info@ruths-hotel.dk

Skallerup Klit

Adresse: Nordre Klitvej 21, 9800 Hjørring
Tlf. 99 24 84 00
Mail: info@skallerup.dk

Skagen bliver man aldrig træt af og naturen har sit helt eget særpræg, som man kan drømme sig væk i – uanset om det er sommer eller vinter. Der er som sagt flere forskellige muligheder for weekendophold Skagen og har du forslag til andre, som burde stå her på listen, så er du meget velkommen til at sende os en mail.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Weekendophold Skagen, 8.0 out of 10 based on 3 ratings