Wellness ophold Nordtyskland

Wellness ophold Nordtyskland

Hvis du har tid og lyst til at tage en tur til Tyskland for at få slappet af på et wellness ophold, så er der mange gode steder at vælge imellem og der er mange gode tilbud på wellness ophold. Nordtyskland og det nordøstlige Tyskland er beriget med en skøn natur og fine kyster og byder på masser af gode oplevelser. Så det gælder bare om at komme afsted.

Man skal ikke mere end nogle få hundrede kilometer over den dansk-tyske grænse, før man kan se, at Tyskland har noget andet at byde på end Danmark. Der er længere mellem byerne og større åbne vidder, så allerede idet du kører over grænsen, føler du, at du kommet et sted hen, hvor du kan slappe af. Kører du lidt længere og kommer over mod det nordøstlige Tyskland, bliver dette kun endnu mere udpræget og her er der gode muligheder for at finde wellness ophold. Nordtyskland har flere rigtig gode steder, som tager deres rolle som vært meget seriøst.

Flere udbydere af wellness ophold i Nordtyskland

Der er flere danske arrangører, som tilbyder denne type wellness i Nordtyskland, blandt andet DTF Travel og FDM Rejser. Fælles for begge selskaber er, at det meste foregår via nettet og at du selv skal komme frem til stedet. Altså er der tale om kør-selv wellness ophold i Tyskland. Dette er selvfølgelig også muligt for de fleste og med en bil i området, har du desuden fine muligheder for at komme rundt og opleve nogle ting i lokalområdet, hvilket er en stor fordel, da det som beskrevet ikke er det samme som i Danmark. Der ligger mange ubeskrevne og gode oplevelser gemt i det nordlige Tyskland.

Selvom et wellness ophold drejer sig om at slappe mest muligt af og få tankerne hen på noget andet, så kan dette nogle gange lade sig gøre endnu bedre, hvis du kommer endnu længere væk hjemmefra, end til nabobyen. Sådan er det også, hvis du vælger et wellness ophold Nordtyskland. Så kan man ikke bare lige køre hjem, hvis du har glemt noget, eller hvis du lige skal nå et eller andet. Så er du der for at slappe af og ikke andet!

God tur.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.2/10 (11 votes cast)
Wellness ophold Nordtyskland, 7.2 out of 10 based on 11 ratings