Larsen Kroferie

Larsen Kroferie

Da Lars Larsen i sin tid begyndte at udvidde forretningen til at omfatte mere end blot Jysk Sengetøjslager, så valgte han blandt andet at kaste sig over et område, der havde med ferie og weekendophold at gøre. Det blev til Larsen Kroferie.

I modsætning til nogle af de forretningsområder, som Lars Larsen stiftede og som han senere lukkede ned, så eksisterer Larsen Kroferie stadig den dag i dag og tilbyder weekendophold i det meste af Danmark. Udover de danske weekendophold, er der desuden tilbud på weekendophold i Sverige samt i Nordtyskland, så hvis du hellere vil en smuttur til udlandet frem for en miniferie i Danmark, så er der også mulighed for det.

På hjemmesiden for Larsen Kroferie finder du en god oversigt over, hvilke hoteller og kroer de har samarbejde med og de steder, som de dermed tilbyder weekendophold til. Der kommer løbende nye steder til og med 20 år på bagen er Larsen Kroferie en af de mere veletablerede spillere på markedet. Samtidigt har de selvfølgelig et tæt samarbejde med JYSK butikkerne, hvor du som kunde desuden kan hente kataloger, der indeholder flere informationer om de steder, hvor de tilbyder weekendophold.

Larsen Kroferie har mange gode bud på steder, hvor du kan tage på en romantisk weekend med din partner, uanset om du er til miniferie i Danmark, eller om du hellere vil en tur til Sverige eller Nordtyskland.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 6.7/10 (6 votes cast)
Larsen Kroferie, 6.7 out of 10 based on 6 ratings